Hotel > Malaysia > LangkawiKampung Lubuk Buaya > Rebak Island Resort Langkawi - A Taj Hotel

 


  

Rebak Island Resort Langkawi - A Taj Hotel

5 star hotel    P.O.Box 125  4.2/5 "Cemerlang"  (499 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Rebak Island Resort Langkawi - A Taj Hotel

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


8th Kedudukan daripada 66 Langkawi hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Menarik Penginapan berdekatan Kampung Lubuk Buaya
Rebak Island Resort Langkawi A Taj Hotel adalah hotel canggih yang mempunyai star rating 5. Hotel ini terletak di dalam kawasan Kampung Lubuk Buaya daripada Langkawi, Malaysia. Tetamu memanggil 'Cemerlang' penginapan dan memberi penarafan pengguna 8.5. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Ia juga kini menduduki tempat 8th daripada hotel 66 dalam Langkawi berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
Rebak Island Resort Langkawi A Taj Hotel mempunyai 82 pemilihan bilik dan kadar dari MYR 400 kepada MYR 4300.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Rebak Island Resort Langkawi A Taj Hotel terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Teluk Batu Besar dan Teluk Dalam. Teluk Chengai dan Telok Tok Kaya Alang juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 8th dalam Langkawi.

Apabila Langkawi, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Kampung Lubuk Buaya dan Kampung Bohor Tempoyak, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Kampung Padang Puteh, Pantai Tengah dan Kampung Gelam juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Langkawi.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 5 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Rebak Island Resort Langkawi A Taj Hotel dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Langkawi ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Rebak Island Resort - A Taj Hotel bintang 5 adalah berhampiran untuk Rebak Island Resort Langkawi A Taj Hotel. Juga dalam kawasan adalah Senari Bay Resort dan Tubotel itu. Untuk pilihan lain cuba Meritus Pelangi Beach Resort And Spa, Langkawi yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Rebak Island Resort Langkawi - A Taj Hotel. Rebak Island Resort Langkawi - A Taj Hotel

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2500s