Hotel > Korea Selatan > GoyangIlsan-gu > Residence & U Goyang

 


  

Residence & U Goyang

2 star hotel    771-1 Janghang-dong, Ilsandong-gu  4.8/5 "Pinggiran Bandar"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Residence & U Goyang

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 6 Goyang hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Residence & U Gambaran Umum
Residence & U adalah harta mampu tetapi selesa dalam Goyang, Korea Selatan berhampiran kawasan Ilsan-gu itu. Dengan penginapan selesa dan bintang Kedudukan 2, pastikan untuk membuat Residence & U pilihan pertama anda. Ulasan tetamu menjaringkan 9.7 harta daripada 10 atau 'Pinggiran Bandar. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 1st daripada sejumlah hotel 6 di kawasan itu.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah KRW 105000 untuk KRW 140000. Terdapat 60 penarikan bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Sebagai 1st yang paling popular dalam hotel Goyang terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Kimp'o-daegyo dan Haengju-daegyo. Sinhaengju-daegyo dan Ch'ilgan-dari juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Ilsan-gu dan Madui-dong yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Goyang. Paegam, Mugon dan Kang-ch'on juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Goyang.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Booking.com, Agoda, Otels.com and Laterooms. Mencari kadar Residence & U dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Goyang ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Mariposa Hotel bintang 2 adalah berhampiran untuk Residence & U. Juga dalam kawasan adalah Rege House dan Merit Hotel itu. Untuk pilihan lain cuba Hotel Cleopatra Ilsan yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Residence & U Goyang.

Residence & U Goyang

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3125s