Hotel > Amerika Syarikat > EugeneCollege Hill > Residence Inn Eugene Springfield

 


  

Residence Inn Eugene Springfield

3 star hotel    25 Club Road  2.5/5 "Sederhana"  (75 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Residence Inn Eugene Springfield

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


14th Kedudukan daripada 32 Eugene hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 

Cari Mampu tetapi selesa Penginapan
Residence Inn Eugene Springfield adalah penginapan sesuai dengan bintang Kedudukan 3, yang terletak di kawasan College Hill daripada Eugene, Amerika Syarikat. Ulasan tetamu menjaringkan 5 harta daripada 10 atau 'Sederhana. Daripada jumlah hotel 32 dalam Eugene, hotel ini kini menduduki tempat 14th berdasarkan purata ulasan dan harga. Ciri-ciri penginapan Pusat Perniagaan, Tempat Letak Kereta Internet kelajuan tinggi dan kemudahan-kemudahan. Terdapat juga Bilik Kecergasan Senaman. Terdapat juga Haiwan Bela Mesra, kolam renang dan Pencapaian Warga kurang upaya disediakan semasa masa anda di Residence Inn Eugene Springfield.

Bilik
Residence Inn Eugene Springfield mempunyai 109 julat-pertengahan bilik dan kadar dari USD 149 kepada USD 189.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Residence Inn Eugene Springfield terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Ferry Street Bridge dan Campbell Senior Center. Federal Courthouse dan Federal Courthouse Bankruptcy Court juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 14th dalam Eugene.

Apabila Eugene, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti College Hill dan Bethel, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Glenwood, River Road dan Springfield juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Eugene.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Easytobook, Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar Residence Inn Eugene Springfield dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Eugene ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk La Quinta Inn & Suites Eugene bintang 2.5 adalah berhampiran untuk Residence Inn Eugene Springfield. Juga dalam kawasan adalah La Quinta Inn Eugene Hotel dan Campbell House A City Inn itu. Untuk pilihan lain cuba Inn at the 5th yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Residence Inn Eugene Springfield.

Residence Inn Eugene Springfield

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2188s