Hotel > Amerika Syarikat > LexingtonIndian Hills > Residence Inn Lexington Keeneland/Airport

 


  

Residence Inn Lexington Keeneland/Airport

3 star hotel    3110 Wall Street  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Residence Inn Lexington Keeneland/Airport

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


28th Kedudukan daripada 54 Lexington hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 

Cari Berfungsi tetapi menyenangkan Penginapan
Indian Hills adalah penginapan kepada Residence Inn Lexington Keeneland/Airport diberi bintang nilai 3. Ia adalah cara yang bernas untuk bermalam di Lexington, Amerika Syarikat. Tetamu memanggil 'Sederhana' penginapan dan memberi penarafan pengguna 5. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Ia juga kini menduduki tempat 28th daripada hotel 54 dalam Lexington berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating. Kemudahan termasuk Internet kelajuan tinggi dan Pusat Perniagaan disediakan untuk tetamu bilik di Residence Inn Lexington Keeneland/Airport. Juga disediakan Bilik Kecergasan Senaman dan Tempat Letak Kereta. Terdapat juga Haiwan Bela Mesra, kolam renang dan Pencapaian Warga kurang upaya disediakan semasa masa anda di Residence Inn Lexington Keeneland/Airport.

Bilik
Residence Inn Lexington Keeneland/Airport mempunyai 104 bersantai bilik dan kadar dari USD 129.99 kepada USD 189.99.

Lokasi
Dengan hotel 54 dalam Lexington dan Residence Inn Lexington Keeneland/Airport bertaraf 28th, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Lexington Fire Department Station 20 dan Lexington Fire Department Station 14 . Lexington Fire Department Station 11 Lexington Fire Department Station 12 dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

kawasan tempatan perbandingan seperti Indian Hills dan Garden Springs yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Twin Oaks, Stonewall Estates dan Beaumont Park juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Lexington.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Agoda. Mencari kadar Residence Inn Lexington Keeneland/Airport dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Lexington ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Fairfield Inn By Marriott Lexington bintang 2.5 adalah berhampiran untuk Residence Inn Lexington Keeneland/Airport. Juga dalam kawasan adalah Fairfield Inn Lexington Keeneland Airport dan Courtyard Lexington Keeneland/Airport itu. Untuk pilihan lain cuba Hampton Inn Lexington South yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Residence Inn Lexington Keeneland/Airport. Residence Inn Lexington Keeneland/Airport

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 1.0313s