Hotel > Amerika Syarikat > ShenandoahOak Ridge North > Residence Inn Houston Woodlands/Market Street Shenandoah

 


  

Residence Inn Houston Woodlands/Market Street Shenandoah

3 star hotel    9333 Six Pines Drive  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Residence Inn Houston Woodlands/Market Street Shenandoah

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


3rd Kedudukan daripada 6 Shenandoah hotel Booking.com
Semak Harga

 


Bagus Residence Inn Houston The Woodlands/Market Street
Selamat datang ke Residence Inn Houston The Woodlands/Market Street 3bintang, penginapan cemerlang berhampiran Oak Ridge North dalam Shenandoah, Amerika Syarikat. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 6 Shenandoah dan berada di kedudukan nombor 3rd keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu. Kemudahan termasuk Internet kelajuan tinggi dan Pusat Perniagaan disediakan untuk tetamu bilik di Residence Inn Houston The Woodlands/Market Street. Juga disediakan Bilik Kecergasan Senaman dan Tempat Letak Kereta. Tetamu juga boleh menggunakan Pencapaian Warga kurang upaya, kolam renang dan Haiwan Bela Mesra, semua yang boleh didapati sepanjang penginapan anda.

Bilik
Residence Inn Houston The Woodlands/Market Street mempunyai 96 baik bilik dan kadar dari USD 149 kepada USD 379.

Lokasi
Dengan hotel 6 dalam Shenandoah dan Residence Inn Houston The Woodlands/Market Street bertaraf 3rd, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Woodlands Police Service dan Woodlands Police Service . Needham Fire / Rescue Department Station 62 Woodlands Fire Department dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

kawasan tempatan perbandingan seperti Oak Ridge North dan Tamina yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Shenandoah. Johnson, Chateau Woods dan Rayford juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Shenandoah.

Bandingkan laman hotel 2 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Residence Inn Houston The Woodlands/Market Street. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Shenandoah ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Residence Inn By Marriott Houston Woodlands Ii bintang 2.5 adalah berhampiran untuk Residence Inn Houston The Woodlands/Market Street. Juga dalam kawasan adalah Hilton Garden Inn Houston/The Woodlands dan Avia The Woodlands Hotel itu. Untuk pilihan lain cuba Hyatt Market Street, The Woodlands yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Residence Inn Houston Woodlands/Market Street Shenandoah.

Residence Inn Houston Woodlands/Market Street Shenandoah

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.4219s