Hotel > Itali > BenevelloBorgomale > Relais Villa D'Amelia Benevello

 


  

Relais Villa D'Amelia Benevello

4 star hotel    Fraz. Manera 1  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Relais Villa D'Amelia Benevello

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 1 Benevello hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Sesuai Penginapan berdekatan Borgomale
Selamat datang ke Relais Villa D'Amelia 4bintang, penginapan bergaya berhampiran Borgomale dalam Benevello, Itali. Ulasan tetamu menjaringkan 5 harta daripada 10 atau 'Sederhana. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 1st daripada sejumlah hotel 1 di kawasan itu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 37 dengan penempahan pada harga yang murah dari EUR 185 untuk EUR 1851.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Relais Villa D'Amelia terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Museo Ferroviario Piemontese dan Faro della Vittoria. Mole Antonelliana dan Conservatorio di Torino juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 1st dalam Benevello.

kawasan tempatan perbandingan seperti Borgomale dan Lequio Berria yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Benevello. Trezzo Tinella, Bosia dan Arguello juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Benevello.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Relais Villa D'Amelia dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Benevello ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Relais Montemarino bintang 3 adalah berhampiran untuk Relais Villa D'Amelia. Juga dalam kawasan adalah Casa Branzele dan Ca' Pavaglione itu. Untuk pilihan lain cuba Foresteria Settevie yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Relais Villa D'Amelia Benevello.

Relais Villa D'Amelia Benevello

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.5156s