Hotel > Austria > Kirchberg in TirolKrinberg > Relais & Châteaux Rosengarten Kirchberg in Tirol

 


  

Relais & Châteaux Rosengarten Kirchberg in Tirol

0 star hotel    Aschauerstraße 46  5/5 "Pinggiran Bandar"  (13 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Relais & Châteaux Rosengarten Kirchberg in Tirol

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 66 Kirchberg in Tirol hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 

Cari Mampu Penginapan
Krinberg adalah penginapan kepada Relais & Châteaux Rosengarten diberi bintang nilai 0. Ia adalah cara yang fungsi untuk bermalam di Kirchberg in Tirol, Austria. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Ulasan tetamu purata 'Pinggiran Bandar' dengan skor pengguna 10. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 1st daripada sejumlah hotel 66 di kawasan itu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 26 dengan penempahan pada harga yang murah dari EUR 160 untuk EUR 670.

Lokasi
Sebagai 1st yang paling popular dalam hotel Kirchberg in Tirol terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Sendeturm Kitzbuehler Horn dan Grasecklbrucke. Brunico Mediumwave Transmitter dan Swarovski Kristallwelten juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Krinberg dan Sonnberg yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Klausen, Spertendorf dan Reiserer juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Kirchberg in Tirol.

Bandingkan laman hotel 3 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Relais & Châteaux Rosengarten. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com and Hotels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Kirchberg in Tirol ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Hotel Taxacher bintang 3 adalah berhampiran untuk Relais & Châteaux Rosengarten. Juga dalam kawasan adalah Hotel Sonnalp dan Hotel Elisabeth itu. Untuk pilihan lain cuba Haus Romantica yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Relais & Châteaux Rosengarten Kirchberg in Tirol. Relais & Châteaux Rosengarten Kirchberg in Tirol

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2969s