Hotel > Itali > MassalubrenseMarciano > Relais Blu Massalubrense

 


  

Relais Blu Massalubrense

0 star hotel    Roncato 60  3.5/5 "Baik"  (152 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Relais Blu Massalubrense

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


10th Kedudukan daripada 40 Massalubrense hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Relais Blu dalam Marciano
Relais Blu 4fungsi adalah penginapan0 bintang berhampiran Marciano dalam Massalubrense, Itali. Sebagai 'Baik' hotel, kaunter penyambut tetamu disediakan untuk membantu sepanjang penginapan anda. Tetamu kadar 7 harta daripada 10. Daripada jumlah hotel 40 dalam Massalubrense, hotel ini kini menduduki tempat 10th berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Relais Blu mempunyai 11 mampu bilik dan kadar dari EUR 195 kepada EUR 500.

Lokasi
Dengan hotel 40 dalam Massalubrense dan Relais Blu bertaraf 10th, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Rada di Napoli dan Castel Nuovo . Museo nazionale di San Martino Castel Sant'Elmo dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

Apabila Massalubrense, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Marciano dan Nerano, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Marina del Cantone, Sant'Agata sui Due Golfi dan Torca juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Massalubrense.

Bandingkan laman hotel 4 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Relais Blu. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Massalubrense ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Relais Blu Hotel Massa Lubrense bintang 4 adalah berhampiran untuk Relais Blu. Juga dalam kawasan adalah Gocce Di Capri dan Hotel Delfino itu. Untuk pilihan lain cuba Casa Solaria Hotel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Relais Blu Massalubrense.

Relais Blu Massalubrense

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2656s