Hotel > Mesir > Sharm el SheikhNabq > Regency Plaza Aqua Park and Spa Resort Sharm el Sheikh

 


  

Regency Plaza Aqua Park and Spa Resort Sharm el Sheikh

5 star hotel    Nabq bay  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Regency Plaza Aqua Park and Spa Resort Sharm el Sheikh

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


71st Kedudukan daripada 247 Sharm el Sheikh hotel Booking.com
Semak Harga

 


Meriah Penginapan berdekatan Nabq
Regency Plaza Aqua Park and Spa Resort adalah harta menarik dalam Sharm el Sheikh, Mesir berhampiran kawasan Nabq itu. Dengan penginapan mewah dan bintang Kedudukan 5, pastikan untuk membuat Regency Plaza Aqua Park and Spa Resort pilihan pertama anda. Daripada jumlah hotel 247 dalam Sharm el Sheikh, hotel ini kini menduduki tempat 71st berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 380 dengan penempahan pada harga yang murah dari EGP 88 untuk EGP 334.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Regency Plaza Aqua Park and Spa Resort terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Sharm al Mayyah dan Sharm ash Shaykh. Khalij al Qarah dan juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 71st dalam Sharm el Sheikh.

kawasan tempatan perbandingan seperti Nabq dan Al Gharqanah yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Sharm el Sheikh. Naama, dan juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Sharm el Sheikh.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Otels.com. Mencari kadar Regency Plaza Aqua Park and Spa Resort dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Sharm el Sheikh ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk SOL Y MAR RIVA CLUB bintang 0 adalah berhampiran untuk Regency Plaza Aqua Park and Spa Resort. Juga dalam kawasan adalah Regency Plaza Sharm dan The Sun itu. Untuk pilihan lain cuba Sol Y Mar Riva Beach Hotel Sharm El Sheikh yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Regency Plaza Aqua Park and Spa Resort Sharm el Sheikh. Regency Plaza Aqua Park and Spa Resort Sharm el Sheikh

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2500s