Hotel > United Kingdom > ChelseaNorth Kensington > Regency Hotel Chelsea

 


  

Regency Hotel Chelsea

4 star hotel    100 Queen's Gate  3.8/5 "Baik"  (44 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Regency Hotel Chelsea

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


61st Kedudukan daripada 143 Chelsea hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Mewah Penginapan berdekatan North Kensington
Panduan Terletak di kawasan yang North Kensington daripada Chelsea, United Kingdom, The Regency Hotel adalah menarik4 bintang penginapan. Sebagai 'Baik' hotel, kaunter penyambut tetamu disediakan untuk membantu sepanjang penginapan anda. Tetamu kadar 7.7 harta daripada 10. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 61st daripada sejumlah hotel 143 di kawasan itu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 199 dengan penempahan pada harga yang murah dari GBP 118.8 untuk GBP 352.8.

Lokasi
Sebagai 61st yang paling popular dalam hotel Chelsea terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Natural History Museum dan Victoria & Albert Museum. Battersea Bridge dan Albert Bridge juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

kawasan tempatan perbandingan seperti North Kensington dan South Kensington yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. West Brompton, Earls Court dan Fulham juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Chelsea.

Bandingkan laman hotel 6 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di The Regency Hotel. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com, Otels.com and Laterooms. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Chelsea ada ke kiri.

Hotel berhampiran North Kensington
5 bintang The Kensington Hotel dan Adria yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk 130 Queen's Gate Apartments dan Eden Plaza Kensington adalah alternatif yang hebat berhampiran The Regency Hotel.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Regency Hotel Chelsea. Regency Hotel Chelsea

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.6406s