Hotel > United Kingdom > LondonFitzrovia > Regency House Hotel London

 


  

Regency House Hotel London

2 star hotel    71 Gower Street  5/5 "Pinggiran Bandar"  (119 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Regency House Hotel London

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 1078 London hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Mudah tetapi berfungsi Penginapan di London
Regency House Hotel adalah hotel menyeronokan yang mempunyai star rating 2. Hotel ini terletak di dalam kawasan Fitzrovia daripada London, United Kingdom. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Pinggiran Bandar' dengan skor pengguna 10 - menjadikannya pilihan fungsi. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 1st daripada sejumlah hotel 1078 di kawasan itu.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah GBP 70 untuk GBP 185. Terdapat 14 bajet bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Regency House Hotel terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk British Museum dan BT Tower. London Palladium dan Haymarket Theatre juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 1st dalam London.

Apabila London, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Fitzrovia dan Euston, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Tottenham Court Road, Soho dan Bloomsbury juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat London.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 5 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com and Laterooms. Mencari kadar Regency House Hotel dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di London ke kiri.

Hotel berhampiran Fitzrovia
1 bintang Garth Hotel dan Hotel Cavendish yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Arran House Hotel dan Arosfa Hotel adalah alternatif yang hebat berhampiran Regency House Hotel.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Regency House Hotel London. Regency House Hotel London

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.1250s