Hotel > Amerika Syarikat > KirkersvilleWooded Hills > Regal Inn Kirkersville

 


  

Regal Inn Kirkersville

2 star hotel    4756 Keller Road  2.5/5 "Sederhana"  (2 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Regal Inn Kirkersville

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 0 Kirkersville hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


1Selesa Penginapan di Kirkersville
Wooded Hills adalah penginapan kepada Regal Inn diberi bintang nilai 2. Ia adalah cara yang sesuai untuk bermalam di Kirkersville, Amerika Syarikat. Ulasan tetamu purata 'Sederhana' dengan skor pengguna 5. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 1st daripada sejumlah hotel 0 di kawasan itu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 24 dengan penempahan pada harga yang murah dari USD 45 untuk USD 55.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran West Licking Joint Fire District Station 2 dan Dolder's Nursery. Dengan Basil Joint Fire District Station 611 Stone Hall dan dalam jarak yang singkat.

Apabila Kirkersville, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Wooded Hills dan Luray, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Har-Win Acres, Lakeside dan Hollywood by the Lake juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Kirkersville.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Regal Inn dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Kirkersville ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Red Roof Inn Columbus - Hebron bintang 2 adalah berhampiran untuk Regal Inn. Juga dalam kawasan adalah Orchard House Bed & Breakfast dan Holiday Inn Express Pickerington-columbus Area itu. Untuk pilihan lain cuba GRANVILLE INN yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Regal Inn Kirkersville.

Regal Inn Kirkersville

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.9063s