Hotel > Amerika Syarikat > CharlottesvilleVinegar Hill > Red Roof Inn Charlottesville- University of Virginia

 


  

Red Roof Inn Charlottesville- University of Virginia

2 star hotel    1309 W. Main Street  3.5/5 "Baik"  (177 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Red Roof Inn Charlottesville- University of Virginia

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


11th Kedudukan daripada 25 Charlottesville hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Red Roof Inn Charlottesville University of Virginia dalam Vinegar Hill
Selamat datang ke Red Roof Inn Charlottesville University of Virginia 2bintang, penginapan 3selesa berhampiran Vinegar Hill dalam Charlottesville, Amerika Syarikat. Ulasan tetamu menjaringkan 7 harta daripada 10 atau 'Baik. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 11th daripada sejumlah hotel 25 di kawasan itu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 135 dengan penempahan pada harga yang murah dari USD 69.99 untuk USD 264.99.

Lokasi
Dengan hotel 25 dalam Charlottesville dan Red Roof Inn Charlottesville University of Virginia bertaraf 11th, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Blake Center dan Livers House . Stacey Hall Vowles House dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

Apabila Charlottesville, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Vinegar Hill dan West View Terrace, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Willoughby, Greenfields dan Belmont juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Charlottesville.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 5 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Red Roof Inn Charlottesville University of Virginia dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Charlottesville ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Red Roof Charlottesville University Of VA bintang 2 adalah berhampiran untuk Red Roof Inn Charlottesville University of Virginia. Juga dalam kawasan adalah Courtyard Charlottesville - University Medical Center dan Courtyard By Marriott Charlottesville University Medical Center Hotel itu. Untuk pilihan lain cuba Hampton Inn & Suites Charlottesville at the University yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Red Roof Inn Charlottesville- University of Virginia.

Red Roof Inn Charlottesville- University of Virginia

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3281s