Hotel > Amerika Syarikat > MuskegonMuskegon Heights > Red Roof Inn & Suites of Muskegon Heights

 


  

Red Roof Inn & Suites of Muskegon Heights

2 star hotel    150 South Seaway Drive  2.6/5 "Sederhana"  (45 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Red Roof Inn & Suites of Muskegon Heights

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 8 Muskegon hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


2 Bintang di Muskegon
Selamat datang ke Red Roof Inn & Suites of Muskegon Heights 2bintang, penginapan pemotongan berhampiran Muskegon Heights dalam Muskegon, Amerika Syarikat. Pernilaian 2 bintang dan dengan 'Sederhana' Kedudukan tetamu 5.2, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik semua majlis. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 8 Muskegon dan berada di kedudukan nombor 2nd keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah USD 45.99 untuk USD . Terdapat 121 pertengahan tetapi sangat bagus bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Muskegon Heights Police Department dan Muskegon Heights City Hall. Dengan Muskegon Heights Fire Department Roosevelt Park City Hall dan dalam jarak yang singkat.

Apabila Muskegon, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Muskegon Heights dan Roosevelt Park, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Norton Shores, North Muskegon Cloverville dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Red Roof Inn & Suites of Muskegon Heights dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Muskegon ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Red Roof Inn Muskegon Heights bintang 3 adalah berhampiran untuk Red Roof Inn & Suites of Muskegon Heights. Juga dalam kawasan adalah DAYS INN MUSKEGON dan Super 8 Muskegon Hotel itu. Untuk pilihan lain cuba Travelodge Muskegon yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Red Roof Inn & Suites of Muskegon Heights.

Red Roof Inn & Suites of Muskegon Heights

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2344s