Hotel > Amerika Syarikat > Blue AshKenridge > Red Roof Inn Cincinnati Northeast - Blue Ash

 


  

Red Roof Inn Cincinnati Northeast - Blue Ash

2 star hotel    5900 Pfeiffer Road  2.5/5 "Sederhana"  (24 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Red Roof Inn Cincinnati Northeast - Blue Ash

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


8th Kedudukan daripada 13 Blue Ash hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Red Roof Inn Cincinnati Northeast Blue Ash dalam Kenridge
Red Roof Inn Cincinnati Northeast Blue Ash adalah penginapan semua majlis dengan bintang Kedudukan 2, yang terletak di kawasan Kenridge daripada Blue Ash, Amerika Syarikat. Ulasan pengguna baru-baru ini menjaringkan 5 penginapan daripada 10 yang dianggap 'Sederhana' untuk penginapan di seluruh Amerika Syarikat. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 8th daripada sejumlah hotel 13 di kawasan itu.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah USD 55.99 untuk USD . Terdapat 108 pemotongan bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Sebagai 8th yang paling popular dalam hotel Blue Ash terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Blue Ash Fire Department North Station dan Hazelwood Civic Center. Montgomery Fire Department dan Blue Ash Municipal Building juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Kenridge dan Fairwind Acres yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Blue Ash. Hazelwood, Montgomery Heights dan Barwyn Acres juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Blue Ash.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 5 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Red Roof Inn Cincinnati Northeast Blue Ash dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Blue Ash ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Red Roof Inn Cincinnati Blue Ash bintang 2 adalah berhampiran untuk Red Roof Inn Cincinnati Northeast Blue Ash. Juga dalam kawasan adalah Crowne Plaza Cincinnati - Blue Ash dan Hawthorn Suites Cincinnati Blue Ash itu. Untuk pilihan lain cuba Hawthorn Suites by Wyndham Cincinnati Blue Ash yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Red Roof Inn Cincinnati Northeast - Blue Ash.

Red Roof Inn Cincinnati Northeast - Blue Ash

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2969s