Hotel > Amerika Syarikat > BinghamtonWestover > Red Roof Inn Binghamton

 


  

Red Roof Inn Binghamton

2 star hotel    590 Fairview Street  2.5/5 "Sederhana"  (127 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Red Roof Inn Binghamton

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


6th Kedudukan daripada 16 Binghamton hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Mudah tetapi menyeronokkan Red Roof Inn Binghamton
Red Roof Inn Binghamton 2 bintang adalah penginapan mudah tetapi berfungsi dalam Westover, dalam Binghamton, Amerika Syarikat. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Ulasan tetamu purata 'Sederhana' dengan skor pengguna 5. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 6th daripada sejumlah hotel 16 di kawasan itu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 107 dengan penempahan pada harga yang murah dari USD 65.99 untuk USD 160.99.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Red Roof Inn Binghamton terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Johnson City Police Station dan Johnson City Fire Station Number 1. Johnson City Central Fire Station dan James G Johnston Memorial Nursing Home juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 6th dalam Binghamton.

Apabila Binghamton, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Westover dan Choconut Center, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Willow Point, Endwell Sunrise Terrace dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 5 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Red Roof Inn Binghamton dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Binghamton ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Best Western Johnson City bintang 3 adalah berhampiran untuk Red Roof Inn Binghamton. Juga dalam kawasan adalah La Quinta Inn Binghamton Johnson City dan La Quinta Inn Johnson City itu. Untuk pilihan lain cuba BW PLUS OF JOHNSON CITY yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Red Roof Inn Binghamton.

Red Roof Inn Binghamton

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.0313s