Hotel > Sepanyol > San Adrian de CobresCobres > Rectoral de Cobres 1729 San Adrian de Cobres

 


  

Rectoral de Cobres 1729 San Adrian de Cobres

3 star hotel    Casa Rectoral de Cobres  2.5/5 "Sederhana"  (12 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Rectoral de Cobres 1729 San Adrian de Cobres

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 1 San Adrian de Cobres hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 

Cari Selesa Penginapan
Rectoral de Cobres 1729 adalah penginapan bagus dengan bintang Kedudukan 3, yang terletak di kawasan Cobres daripada San Adrian de Cobres, Sepanyol. Ulasan pengguna baru-baru ini menjaringkan 5 penginapan daripada 10 yang dianggap 'Sederhana' untuk penginapan di seluruh Sepanyol. Ia juga kini menduduki tempat 2nd daripada hotel 1 dalam San Adrian de Cobres berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
Rectoral de Cobres 1729 mempunyai 8 cemerlang bilik dan kadar dari EUR 80 kepada EUR 160.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Rectoral de Cobres 1729 terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Ponte de Rande dan Monte Faro Domaio > Repetidor de onda media. Ensenada de Bueu dan Pontevedra Mediumwave Transmitter juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 2nd dalam San Adrian de Cobres.

Apabila San Adrian de Cobres, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Cobres dan Domaio, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Rande, Cabanas dan A Formiga juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat San Adrian de Cobres.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com and Laterooms. Mencari kadar Rectoral de Cobres 1729 dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di San Adrian de Cobres ke kiri.

Hotel berhampiran Cobres
2 bintang Pensión Cuncho dan Os Areeiros yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Hotel Antolín dan Pazo Larache adalah alternatif yang hebat berhampiran Rectoral de Cobres 1729.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Rectoral de Cobres 1729 San Adrian de Cobres.

Rectoral de Cobres 1729 San Adrian de Cobres

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2305s