Hotel > Australia > JindabyneLakewood Estate > Razorback Jindabyne

 


 



 

Razorback Jindabyne

0 star hotel    6 Snowy River Avenue  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)



Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Razorback Jindabyne

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


6th Kedudukan daripada 44 Jindabyne hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Razorback dalam Lakewood Estate
Razorback adalah penginapan mampu dengan bintang Kedudukan 0, yang terletak di kawasan Lakewood Estate daripada Jindabyne, Australia. Pernilaian 0 bintang dan dengan 'Sederhana' Kedudukan tetamu 5, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik 1fungsi. Daripada jumlah hotel 44 dalam Jindabyne, hotel ini kini menduduki tempat 6th berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah AUD 154 untuk AUD 485. Terdapat 8 4fungsi bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Razorback terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Willow Bay dan Hayshed Bay. Hatchery Bay dan Rushes Bay juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 6th dalam Jindabyne.

kawasan tempatan perbandingan seperti Lakewood Estate dan Crackenback yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Berridale, Adaminaby dan Cooma juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Jindabyne.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Agoda. Mencari kadar Razorback dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Jindabyne ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Central Park 15 Holiday Apartment bintang 3 adalah berhampiran untuk Razorback. Juga dalam kawasan adalah Central Park 8 Holiday Apartment dan Central Park Apartments itu. Untuk pilihan lain cuba Mistral 2 - Holiday Apartment yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Razorback Jindabyne.





Razorback Jindabyne

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2190s