Hotel > New Zealand > AucklandParnell > Rayland Epsom Motel Auckland

 


  

Rayland Epsom Motel Auckland

3.5 star hotel    98 Great South Road, Newmarket  3.7/5 "Baik"  (1 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Rayland Epsom Motel Auckland

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


113rd Kedudukan daripada 276 Auckland hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 

Cari Bijak dan berfungsi Penginapan
Rayland Epsom Motel adalah penginapan bijak dan selesa dengan bintang Kedudukan 3.5, yang terletak di kawasan Parnell daripada Auckland, New Zealand. Pernilaian 3.5 bintang dan dengan 'Baik' Kedudukan tetamu 7.4, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik menarik. Ia juga kini menduduki tempat 113rd daripada hotel 276 dalam Auckland berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating. Kemudahan termasuk Tempat Letak Kereta dan Pusat Perniagaan disediakan untuk tetamu bilik di Rayland Epsom Motel. Juga disediakan Cucian Kering dan Bilik Bebas-Rokok. Tetamu juga boleh menggunakan kabel TV, Bilik Persidangan dan Peti sejuk, semua yang boleh didapati sepanjang penginapan anda.

Bilik
Rayland Epsom Motel mempunyai 16 pertengahan tetapi sangat bagus bilik dan kadar dari NZD 79 kepada NZD 175.

Lokasi
Dengan hotel 276 dalam Auckland dan Rayland Epsom Motel bertaraf 113rd, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Hobson Bay dan Orakei Basin . Judges Bay Okahu Bay dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

Apabila Auckland, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Parnell dan Epsom, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Remuera, Greenlane dan One Tree Hill juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Auckland.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Easytobook, Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar Rayland Epsom Motel dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Auckland ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Oak Tree Motel bintang 4 adalah berhampiran untuk Rayland Epsom Motel. Juga dalam kawasan adalah Ascot Epsom Motel dan Tudor Court Motor Lodge itu. Untuk pilihan lain cuba Best Western Great South Road Motor Lodge yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Rayland Epsom Motel Auckland. Rayland Epsom Motel Auckland

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2500s