Hotel > Maldives > Rasdu AtollKuramathi > Rasdhoo Inn Rasdu Atoll

 


  

Rasdhoo Inn Rasdu Atoll

0 star hotel    Nooraaneevilla  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Rasdhoo Inn Rasdu Atoll

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 2 Rasdu Atoll hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Rasdhoo Inn dalam Kuramathi
Panduan Terletak di kawasan yang Kuramathi daripada Rasdu Atoll, Maldives, Rasdhoo Inn adalah 1fungsi0 bintang penginapan. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Sederhana' dengan skor pengguna 5 - menjadikannya pilihan 4fungsi. Daripada jumlah hotel 2 dalam Rasdu Atoll, hotel ini kini menduduki tempat 2nd berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Rasdhoo Inn mempunyai 3 mampu bilik dan kadar dari MVR 59 kepada MVR 125.

Apabila Rasdu Atoll, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Kuramathi dan Ari Atoll, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Vabbinfaru Island, Mahibadhoo Thulhaagiri dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Agoda and Hotels.com. Mencari kadar Rasdhoo Inn dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Rasdu Atoll ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Kuramathi Island Resort bintang 4 adalah berhampiran untuk Rasdhoo Inn. Juga dalam kawasan adalah Veligandu Island Resort & Spa dan Ukulhas Inn itu. Untuk pilihan lain cuba Coral Reef View Inn yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Rasdhoo Inn Rasdu Atoll.

Rasdhoo Inn Rasdu Atoll

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2188s