Hotel > Bahrain > ManamaAl Jufayr > Ramee Suite Apartment 2 Manama

 


  

Ramee Suite Apartment 2 Manama

0 star hotel    Bahrain Building no 21 .Road no 4025 Block no 324 P.O.B 11538 Juffair  3.4/5 "Sederhana"  (8 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Ramee Suite Apartment 2 Manama

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


64th Kedudukan daripada 146 Manama hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Ramee Suite Apartment 2 Gambaran Umum
Ramee Suite Apartment 2 adalah hotel mampu yang mempunyai star rating 0. Hotel ini terletak di dalam kawasan Al Jufayr daripada Manama, Bahrain. Ulasan pengguna baru-baru ini menjaringkan 6.8 penginapan daripada 10 yang dianggap 'Sederhana' untuk penginapan di seluruh Bahrain. Daripada jumlah hotel 146 dalam Manama, hotel ini kini menduduki tempat 64th berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Ramee Suite Apartment 2 mempunyai 37 1fungsi bilik dan kadar dari BHD 40 kepada BHD 80.

Lokasi
Dengan hotel 146 dalam Manama dan Ramee Suite Apartment 2 bertaraf 64th, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Dawhat al Qudaybiyah dan Dawhat az Zimmah . Dawhat al Manamah Dawhat al Muharraq dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

Apabila Manama, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Al Jufayr dan Al Ghurayfah, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Umm al Hassam, Al Mahuz dan Umm ash Sha`um juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Manama.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 5 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Ramee Suite Apartment 2 dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Manama ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Sea Diamond Plaza Apartments bintang 0 adalah berhampiran untuk Ramee Suite Apartment 2. Juga dalam kawasan adalah The K Hotel dan Juffair Vista Luxury Apartments itu. Untuk pilihan lain cuba Ramee Suite Apartment 4 yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Ramee Suite Apartment 2 Manama. Ramee Suite Apartment 2 Manama

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2188s