Hotel > Oman > QurmMintaqat al Qurm at Tijariyah > Ramee Guestline Hotel Qurm

 


  

Ramee Guestline Hotel Qurm

4 star hotel    1622 Al Qurum Street  3.5/5 "Baik"  (52 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Ramee Guestline Hotel Qurm

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 0 Qurm hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Gembira Penginapan berdekatan Mintaqat al Qurm at Tijariyah
Selamat datang ke Ramee Guestline Hotel 4bintang, penginapan mewah berhampiran Mintaqat al Qurm at Tijariyah dalam Qurm, Oman. Sebagai 'Baik' hotel, kaunter penyambut tetamu disediakan untuk membantu sepanjang penginapan anda. Tetamu kadar 7 harta daripada 10. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 2nd daripada sejumlah hotel 0 di kawasan itu. Penginapan semua majlis menikmati beberapa kemudahan pemilihan seperti Internet kelajuan tinggi dan Perkhidmatan Bilik. Untuk kemudahan, Pusat Perniagaan dan Bilik Kecergasan Senaman disediakan untuk para tetamu. Tetamu juga boleh menggunakan kolam renang, Restoran dan Tempat Letak Kereta, semua yang boleh didapati sepanjang penginapan anda.

Bilik
Ramee Guestline Hotel mempunyai 90 cemerlang bilik dan kadar dari OMR 27 kepada OMR 41.

Lokasi
Sebagai 2nd yang paling popular dalam hotel Qurm terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Mathaf at Tifl dan Al Idarah al `Ammah lil Jawazat wa al Iqamah. Jam`iyat al Mara'ah al `Umaniyah dan Wizarat al Kharijiyah juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

Apabila Qurm, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Mintaqat al Qurm at Tijariyah dan Rabiyat al Qurm, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Madinat al I`lam, Madinat as Sultan Qaboos dan Hayy as Saruj juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Qurm.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 5 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com and Laterooms. Mencari kadar Ramee Guestline Hotel dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Qurm ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Qurum Beach Hotel bintang 2 adalah berhampiran untuk Ramee Guestline Hotel. Juga dalam kawasan adalah Crowne Plaza Muscat dan InterContinental Muscat itu. Untuk pilihan lain cuba Al Qurum Resort yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Ramee Guestline Hotel Qurm.

Ramee Guestline Hotel Qurm

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3125s