Hotel > Thailand > BangkokBangkok Noi > Rambuttri House Bangkok

 


  

Rambuttri House Bangkok

2 star hotel    323 Rambuttri Rd., Taladyod, Pronakhon,   3.9/5 "Baik"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Rambuttri House Bangkok

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


368th Kedudukan daripada 1144 Bangkok hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Bernas Penginapan di Bangkok
Tempahlah perjalanan percutian Thailand anda dan kekal di Rambuttri House 2 bintang, yang terletak di Bangkok berhampiran Bangkok Noi. Sebagai 'Baik' hotel, kaunter penyambut tetamu disediakan untuk membantu sepanjang penginapan anda. Tetamu kadar 7.8 harta daripada 10. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 368th daripada sejumlah hotel 1144 di kawasan itu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 64 dengan penempahan pada harga yang murah dari THB 950 untuk THB 1300.

kawasan tempatan perbandingan seperti Bangkok Noi dan Ban Bang Bamru yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Thon Buri, Bangkok Yai dan Taling Chan juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Bangkok.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Agoda. Mencari kadar Rambuttri House dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Bangkok ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Thai Cozy House bintang 2 adalah berhampiran untuk Rambuttri House. Juga dalam kawasan adalah Four Sons Inn dan Trang Hotel Bangkok itu. Untuk pilihan lain cuba NapPark Hostel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Rambuttri House Bangkok. Rambuttri House Bangkok

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2852s