Hotel > Amerika Syarikat > West Atlantic CityVentnor Heights > Ramada West Atlantic City

 


  

Ramada West Atlantic City

3 star hotel    8037 Black Horse Pike  3.8/5 "Baik"  (153 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Ramada West Atlantic City

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 3 West Atlantic City hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 

Cari Mudah tetapi menyeronokkan Penginapan
Ramada West Atlantic City adalah hotel gembira terletak di West Atlantic City Amerika Syarikat dengan bintang Kedudukan 3. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Ulasan tetamu purata 'Baik' dengan skor pengguna 7.7. Daripada jumlah hotel 3 dalam West Atlantic City, hotel ini kini menduduki tempat 1st berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 140 dengan penempahan pada harga yang murah dari USD 44.25 untuk USD 279.

Lokasi
Sebagai 1st yang paling popular dalam hotel West Atlantic City terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Lakes Bay dan Little Bay. Ventnor City Fire Department Station 2 dan Atlantic City Fire Department Station 5 juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

Apabila West Atlantic City, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Ventnor Heights dan Chelsea Heights, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Ventnor City, Venice Park Absecon dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 5 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Ramada West Atlantic City dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di West Atlantic City ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Comfort Inn & Suites West Atlantic City bintang 3 adalah berhampiran untuk Ramada West Atlantic City. Juga dalam kawasan adalah Comfort Inn Victorian West Atlantic City dan Ramada Atlantic City West itu. Untuk pilihan lain cuba Ramada Atlantic City West yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Ramada West Atlantic City.

Ramada West Atlantic City

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.4688s