Hotel > China > ShenzhenDongbian > Ramada Plaza Shenzhen

 


  

Ramada Plaza Shenzhen

5 star hotel    Meilong Road and Minwang Road cross, Minzhi Rd  4/5 "Baik"  (16 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Ramada Plaza Shenzhen

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


55th Kedudukan daripada 641 Shenzhen hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Ramada Plaza Shenzhen dalam Dongbian
Ramada Plaza Shenzhen adalah hotel luarbiasa yang mempunyai star rating 5. Hotel ini terletak di dalam kawasan Dongbian daripada Shenzhen, China. Ulasan tetamu purata 'Baik' dengan skor pengguna 7.9. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 641 Shenzhen dan berada di kedudukan nombor 55th keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu. Penginapan canggih menikmati beberapa kemudahan pemilihan seperti Internet kelajuan tinggi dan Perkhidmatan Bilik. Untuk kemudahan, Pusat Perniagaan dan Bilik Kecergasan Senaman disediakan untuk para tetamu. Tetamu juga boleh menggunakan kolam renang, Restoran dan Tempat Letak Kereta, semua yang boleh didapati sepanjang penginapan anda.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 254 dengan penempahan pada harga yang murah dari CNY 328.69 untuk CNY 624.35.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Ramada Plaza Shenzhen terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Shun Hing Square dan Window of the World Eiffel Tower. Hou Hai dan Qian Hai juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 55th dalam Shenzhen.

Apabila Shenzhen, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Dongbian dan Minle, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Xiayousong, Guangwayuan dan Shangfencun juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Shenzhen.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 5 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Ramada Plaza Shenzhen dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Shenzhen ke kiri.

Hotel berhampiran Dongbian
2 bintang HK Inns99 Hotel-Caiyue Branch dan Yintong Inn Mingji Train Station Branch yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Shenzhen Yintong Tour Hotel ( Minzhi Branch) dan Colourful Star adalah alternatif yang hebat berhampiran Ramada Plaza Shenzhen.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Ramada Plaza Shenzhen. Ramada Plaza Shenzhen

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2344s