Hotel > Amerika Syarikat > South El MonteBartolo > Ramada Inn and Suites, South El Monte

 


  

Ramada Inn and Suites, South El Monte

2 star hotel    1089 Santa Anita Avenue  2.5/5 "Sederhana"  (40 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Ramada Inn and Suites, South El Monte

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 2 South El Monte hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 

Cari Menyeronokan Penginapan
Panduan Bagi bintang penginapan 2 dalam South El Monte, mencari lagi daripada Ramada Inn and Suites, South El Monte, penginapan penarikan berhampiran Bartolo dalam Amerika Syarikat. Ulasan pengguna baru-baru ini menjaringkan 5 penginapan daripada 10 yang dianggap 'Sederhana' untuk penginapan di seluruh Amerika Syarikat. Daripada jumlah hotel 2 dalam South El Monte, hotel ini kini menduduki tempat 2nd berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Ramada Inn and Suites, South El Monte mempunyai 106 pertengahan tetapi sangat bagus bilik dan kadar dari USD 99 kepada USD 119.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Los Angeles County Fire Department Station 90 dan United States Corps of Engineers Headquarters. Dengan Pico Rivera Sports Arena Los Angeles County Fire Department Station 166 dan dalam jarak yang singkat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Bartolo dan Five Points yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Whittier Junction, Hayes dan South San Gabriel juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat South El Monte.

Bandingkan laman hotel 5 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Ramada Inn and Suites, South El Monte. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan South El Monte ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Rodeway Inn South El Monte Hotel bintang 2 adalah berhampiran untuk Ramada Inn and Suites, South El Monte. Juga dalam kawasan adalah Rodeway Inn City of Industry dan DoubleTree by Hilton Rosemead itu. Untuk pilihan lain cuba Holiday Inn Express Rosemead yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Ramada Inn and Suites, South El Monte.

Ramada Inn and Suites, South El Monte

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.5781s