Hotel > Arab Saudi > KhobarAl `Aqrabiyah > Ramada Gulf Hotel Khobar

 


  

Ramada Gulf Hotel Khobar

0 star hotel    King Abdullah St. Cross King Abdul Aziz St.  2.5/5 "Sederhana"  (18 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Ramada Gulf Hotel Khobar

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


19th Kedudukan daripada 52 Khobar hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 

Cari Mudah tetapi berfungsi Penginapan
Ramada Gulf Hotel adalah hotel mampu yang mempunyai star rating 0. Hotel ini terletak di dalam kawasan Al `Aqrabiyah daripada Khobar, Arab Saudi. Tetamu memanggil 'Sederhana' penginapan dan memberi penarafan pengguna 5. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Tetamu Huno.com dalam kedudukan 19th daripada sejumlah hotel 52 di kawasan itu.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah SAR 475 untuk SAR 1800. Terdapat 136 fungsi bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Apabila Khobar, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Al `Aqrabiyah dan Ath Thuqbah, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Nadinah, Dhahran dan Ar Rakah juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Khobar.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 5 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Ramada Gulf Hotel dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Khobar ke kiri.

Hotel berhampiran Al `Aqrabiyah
4 bintang Boudl Hotel dan Holiday Inn Resort Half Moon Bay yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Tulip Inn Andalusia Hotel And Suites dan Tulip Inn Hala Al Kobar adalah alternatif yang hebat berhampiran Ramada Gulf Hotel.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Ramada Gulf Hotel Khobar. Ramada Gulf Hotel Khobar

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2188s