Hotel > Jerman > Gohren-LebbinLebbin > Radisson Blu Resort Schloss, Fleesensee Gohren-Lebbin

 


  

Radisson Blu Resort Schloss, Fleesensee Gohren-Lebbin

5 star hotel    Schlossstrasse 1  4.5/5 "Pinggiran Bandar"  (108 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Radisson Blu Resort Schloss, Fleesensee Gohren-Lebbin

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 5 Gohren-Lebbin hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


5 Bintang di Gohren-Lebbin
Radisson Blu Resort Schloss, Fleesensee adalah harta cemerlang dalam Gohren-Lebbin, Jerman berhampiran kawasan Lebbin itu. Dengan penginapan luarbiasa dan bintang Kedudukan 5, pastikan untuk membuat Radisson Blu Resort Schloss, Fleesensee pilihan pertama anda. Tetamu memanggil 'Pinggiran Bandar' penginapan dan memberi penarafan pengguna 9. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Tetamu Huno.com dalam kedudukan 1st daripada sejumlah hotel 5 di kawasan itu.

Bilik
Radisson Blu Resort Schloss, Fleesensee mempunyai 178 cantik bilik dan kadar dari EUR 88 kepada EUR 248.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Radisson Blu Resort Schloss, Fleesensee terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Forsterei Sietow dan Zahner Lank. Forsterei Ichlim dan Forsterei Holm juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 1st dalam Gohren-Lebbin.

kawasan tempatan perbandingan seperti Lebbin dan Roez yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Gohren-Lebbin. Alt Poppentin, Wendhof dan Poppentin juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Gohren-Lebbin.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 5 termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com, Otels.com and Laterooms. Mencari kadar Radisson Blu Resort Schloss, Fleesensee dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Gohren-Lebbin ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Dorfhotel Fleesensee bintang 4 adalah berhampiran untuk Radisson Blu Resort Schloss, Fleesensee. Juga dalam kawasan adalah Robinson Club Fleesensee dan Ferienhaus Zur Schmiede itu. Untuk pilihan lain cuba Landhotel Zur Schmiede yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Radisson Blu Resort Schloss, Fleesensee Gohren-Lebbin.

Radisson Blu Resort Schloss, Fleesensee Gohren-Lebbin

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3438s