Hotel > United Kingdom > HayesHarlington > Radisson Blu Edwardian, Heathrow Hayes

 


  

Radisson Blu Edwardian, Heathrow Hayes

4 star hotel    140 Bath Road  3.8/5 "Baik"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Radisson Blu Edwardian, Heathrow Hayes

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


5th Kedudukan daripada 11 Hayes hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Radisson Blu Edwardian, Heathrow Gambaran Umum
Radisson Blu Edwardian, Heathrow adalah hotel bermutu tinggi yang mempunyai star rating 4. Hotel ini terletak di dalam kawasan Harlington daripada Hayes, United Kingdom. Ulasan pengguna baru-baru ini menjaringkan 7.7 penginapan daripada 10 yang dianggap 'Baik' untuk penginapan di seluruh United Kingdom. Ia juga kini menduduki tempat 5th daripada hotel 11 dalam Hayes berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating. Ciri-ciri penginapan Pusat Perniagaan, Bilik Kecergasan Senaman Perkhidmatan Bilik dan kemudahan-kemudahan. Terdapat juga Internet kelajuan tinggi. Terdapat juga Tempat Letak Kereta, Restoran dan perkhidmatan ulang-alik lapangan terbang disediakan semasa masa anda di Radisson Blu Edwardian, Heathrow.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 459 dengan penempahan pada harga yang murah dari GBP 62.4 untuk GBP 372.

Lokasi
Dengan hotel 11 dalam Hayes dan Radisson Blu Edwardian, Heathrow bertaraf 5th, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Heathrow Airport Mediumwave Transmitter dan Waynfletes Tower . Richmond Railway Bridge Twickenham Bridge dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

kawasan tempatan perbandingan seperti Harlington dan Heathrow yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Cranford, New Bedfont dan Harmondsworth juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Hayes.

Bandingkan laman hotel 5 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Radisson Blu Edwardian, Heathrow. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com, Agoda, Hotels.com, Otels.com and Laterooms. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Hayes ada ke kiri.

Hotel berhampiran Harlington
4 bintang Marriott Hotel London Heathrow dan Apple House Guesthouse Heathrow Airport yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Renaissance London Heathrow Hotel dan Renaissance Heathrow Airport adalah alternatif yang hebat berhampiran Radisson Blu Edwardian, Heathrow.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Radisson Blu Edwardian, Heathrow Hayes.

Radisson Blu Edwardian, Heathrow Hayes

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3125s