Hotel > Thailand > Patong BeachBan Patong > R-Mar Resort and Spa Patong Beach

 


  

R-Mar Resort and Spa Patong Beach

3 star hotel    33 Soi Rat-U-Thid 200 Pee 1, Rat-U-Thid 200 Pee Road,  4.2/5 "Cemerlang"  (80 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di R-Mar Resort and Spa Patong Beach

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


33rd Kedudukan daripada 461 Patong Beach hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Mampu tetapi selesa Penginapan di Patong Beach
Panduan Bagi bintang penginapan 3 dalam Patong Beach, mencari lagi daripada R Mar Resort and Spa, penginapan menyeronokan berhampiran Ban Patong dalam Thailand. Pernilaian 3 bintang dan dengan 'Cemerlang' Kedudukan tetamu 8.4, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik gembira. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 33rd daripada sejumlah hotel 461 di kawasan itu.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah THB 3900 untuk THB 9000. Terdapat 78 sesuai bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, R Mar Resort and Spa terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Ao Patong dan Ao Karon. Ao Kamala dan Ao Kata Yai juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 33rd dalam Patong Beach.

Apabila Patong Beach, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Ban Patong dan Ban Patong, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Ban Dong Kham, Ban Na Nai Ban Karon dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 6 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com, Otels.com and Laterooms. Mencari kadar R Mar Resort and Spa dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Patong Beach ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Poppa Palace Hotel bintang 3 adalah berhampiran untuk R Mar Resort and Spa. Juga dalam kawasan adalah Pacific Light Hotel dan My Hotel itu. Untuk pilihan lain cuba Aloha Villa yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di R-Mar Resort and Spa Patong Beach. R-Mar Resort and Spa Patong Beach

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2344s