Hotel > Jerman > Schieder-SchwalenbergSchieder > Hotel Römerschanze Schieder-Schwalenberg

 


  

Hotel Römerschanze Schieder-Schwalenberg

0 star hotel    Schwalenbergerstr. 41  4/5 "Cemerlang"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel Römerschanze Schieder-Schwalenberg

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 5 Schieder-Schwalenberg hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Mampu Penginapan berdekatan Schieder
Hotel Römerschanze adalah hotel mudah tetapi berfungsi terletak di Schieder-Schwalenberg Jerman dengan bintang Kedudukan 0. Pernilaian 0 bintang dan dengan 'Cemerlang' Kedudukan tetamu 8, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik 1fungsi. Daripada jumlah hotel 5 dalam Schieder-Schwalenberg, hotel ini kini menduduki tempat 1st berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Hotel Römerschanze mempunyai 25 fungsi bilik dan kadar dari EUR 38 kepada EUR 70.

Lokasi
Dengan hotel 5 dalam Schieder-Schwalenberg dan Hotel Römerschanze bertaraf 1st, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Forsterei Am Mohrt dan Forsterei Elkenberg . Forsterei Wolfskamp Forsterei Stadtholz dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

Apabila Schieder-Schwalenberg, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Schieder dan Brakelsiek, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Siekholz, Lothe dan Glashutte juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Schieder-Schwalenberg.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar Hotel Römerschanze dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Schieder-Schwalenberg ke kiri.

Hotel berhampiran Schieder
3 bintang Landhaus Schieder dan Haus Drei Tannen yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Waldhotel Elfenberg dan Hotel-Restaurant Berggarten adalah alternatif yang hebat berhampiran Hotel Römerschanze.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel Römerschanze Schieder-Schwalenberg.

Hotel Römerschanze Schieder-Schwalenberg

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.4531s