Hotel > Perancis > Saint-Laurent-du-VarCros-de-Cagnes > Résidence Pierre & Vacances « Heliotel Marine » Saint-Laurent-du-Var

 


  

Résidence Pierre & Vacances « Heliotel Marine » Saint-Laurent-du-Var

0 star hotel    273, Avenue Saint Hubert  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Résidence Pierre & Vacances « Heliotel Marine » Saint-Laurent-du-Var

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


6th Kedudukan daripada 8 Saint-Laurent-du-Var hotel Booking.com
Semak Harga

 


Bijak Penginapan berdekatan Cros-de-Cagnes
Résidence Pierre & Vacances « Heliotel Marine » adalah harta mudah tetapi berfungsi dalam Saint-Laurent-du-Var, Perancis berhampiran kawasan Cros-de-Cagnes itu. Dengan penginapan mampu dan bintang Kedudukan 0, pastikan untuk membuat Résidence Pierre & Vacances « Heliotel Marine » pilihan pertama anda. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 8 Saint-Laurent-du-Var dan berada di kedudukan nombor 6th keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah EUR 97 untuk EUR 117117. Terdapat 110 fungsi bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Dengan hotel 8 dalam Saint-Laurent-du-Var dan Résidence Pierre & Vacances « Heliotel Marine » bertaraf 6th, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Baie des Anges dan Picasso Museum . Golfe Juan Musee d'Art Moderne et d'Art Contemporain dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

kawasan tempatan perbandingan seperti Cros-de-Cagnes dan Montaleigne yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Saint-Laurent-du-Var. Cagnes-sur-Mer, Le Puits dan Saint-Augustin juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Saint-Laurent-du-Var.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Otels.com. Mencari kadar Résidence Pierre & Vacances « Heliotel Marine » dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Saint-Laurent-du-Var ke kiri.

Hotel berhampiran Cros-de-Cagnes
4 bintang Pierre & Vacances Residence Heliotel Marine dan Studio Port St Laurent yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Residence Nemea Le Lido dan B&B La Locandiera adalah alternatif yang hebat berhampiran Résidence Pierre & Vacances « Heliotel Marine ».


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Résidence Pierre & Vacances « Heliotel Marine » Saint-Laurent-du-Var.

Résidence Pierre & Vacances « Heliotel Marine » Saint-Laurent-du-Var

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.4063s