Hotel > Perancis > BriançonPuy-Saint-Pierre > Résidence Nemea L'Aigle Bleu Briançon

 


  

Résidence Nemea L'Aigle Bleu Briançon

0 star hotel    3 Avenue René Froger  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Résidence Nemea L'Aigle Bleu Briançon

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


5th Kedudukan daripada 20 Briançon hotel Booking.com
Semak Harga

 

Cari Mampu Penginapan
Résidence Nemea L'Aigle Bleu adalah harta fungsi dalam Briançon, Perancis berhampiran kawasan Puy-Saint-Pierre itu. Dengan penginapan bijak dan bintang Kedudukan 0, pastikan untuk membuat Résidence Nemea L'Aigle Bleu pilihan pertama anda. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 5th daripada sejumlah hotel 20 di kawasan itu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 10 dengan penempahan pada harga yang murah dari EUR 32 untuk EUR 62.

kawasan tempatan perbandingan seperti Puy-Saint-Pierre dan Pont-de-Cervieres yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Briançon. Forville, Chamandrin dan Villar-Saint-Pancrace juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Briançon.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Otels.com. Mencari kadar Résidence Nemea L'Aigle Bleu dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Briançon ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Auberge Le Mont Prorel bintang 2 adalah berhampiran untuk Résidence Nemea L'Aigle Bleu. Juga dalam kawasan adalah Hotel Mont Prorel dan Résidence Laigle Bleu itu. Untuk pilihan lain cuba Parc Hotel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Résidence Nemea L'Aigle Bleu Briançon.

Résidence Nemea L'Aigle Bleu Briançon

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.7031s