Hotel > Portugal > Covas do DouroChanceleiros > Quinta de Santo Antonio Covas do Douro

 


  

Quinta de Santo Antonio Covas do Douro

0 star hotel    Quinta De Santo António - Adorigo  5/5 "Pinggiran Bandar"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Quinta de Santo Antonio Covas do Douro

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 1 Covas do Douro hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


0 Bintang di Covas do Douro
Quinta de Santo Antonio 1fungsi adalah penginapan0 bintang berhampiran Chanceleiros dalam Covas do Douro, Portugal. Ulasan tetamu menjaringkan 10 harta daripada 10 atau 'Pinggiran Bandar. Ia juga kini menduduki tempat 1st daripada hotel 1 dalam Covas do Douro berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
Quinta de Santo Antonio mempunyai 9 4fungsi bilik dan kadar dari EUR 65 kepada EUR 90.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Quinta de Santo Antonio terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Vila Real Mediumwave Transmitter dan Lamego transmitter. Viseu Mediumwave Transmitter dan Caramulo Car Museum juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 1st dalam Covas do Douro.

Apabila Covas do Douro, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Chanceleiros dan Santo Aleixo, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Adorigo, Sao Martinho dan Valenca do Douro juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Covas do Douro.

Bandingkan laman hotel 2 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Quinta de Santo Antonio. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com and Hotels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Covas do Douro ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Estalagem Quinta De Santo Antonio Elvas bintang 0 adalah berhampiran untuk Quinta de Santo Antonio. Juga dalam kawasan adalah Quinta Nova De Nossa Senhora Do Carmo Hotel Covas Do Douro dan Hotel Rural Quinta Do Pego itu. Untuk pilihan lain cuba Hotel Rural Quinta Nova De Nossa Senhora Do Carmo yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Quinta de Santo Antonio Covas do Douro.

Quinta de Santo Antonio Covas do Douro

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3281s