Hotel > United Kingdom > HalstockChelborough > Quiet Woman House Halstock

 


  

Quiet Woman House Halstock

0 star hotel    Yeovil Road  5/5 "Pinggiran Bandar"  (41 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Quiet Woman House Halstock

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 1 Halstock hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Fungsi Penginapan berdekatan Chelborough
Quiet Woman House adalah penginapan bijak dengan bintang Kedudukan 0, yang terletak di kawasan Chelborough daripada Halstock, United Kingdom. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Pinggiran Bandar' dengan skor pengguna 10 - menjadikannya pilihan 4fungsi. Ia juga kini menduduki tempat 1st daripada hotel 1 dalam Halstock berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
Quiet Woman House mempunyai 3 mampu bilik dan kadar dari GBP 50 kepada GBP 150.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Quiet Woman House terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Huish Park dan Lyme Bay. Royal Bath & West Showground dan Kilver Court juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 1st dalam Halstock.

kawasan tempatan perbandingan seperti Chelborough dan Sutton Bingham yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Evershot, Rampisham dan West Coker juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Halstock.

Bandingkan laman hotel 3 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Quiet Woman House. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com and Hotels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Halstock ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk The Helyar Arms bintang 3 adalah berhampiran untuk Quiet Woman House. Juga dalam kawasan adalah Key Farm House dan Summer Lodge Hotel itu. Untuk pilihan lain cuba The Acorn Inn yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Quiet Woman House Halstock.

Quiet Woman House Halstock

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.4063s