Hotel > New Zealand > AucklandNewmarket > Quest Serviced Apartments on Cintra Lane Auckland

 


  

Quest Serviced Apartments on Cintra Lane Auckland

4 star hotel    3 Whitaker Place  3.4/5 "Sederhana"  (27 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Quest Serviced Apartments on Cintra Lane Auckland

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


138th Kedudukan daripada 276 Auckland hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Quest on Cintra Lane dalam Newmarket
Quest on Cintra Lane adalah hotel penarikan yang mempunyai star rating 4. Hotel ini terletak di dalam kawasan Newmarket daripada Auckland, New Zealand. Ulasan pengguna baru-baru ini menjaringkan 6.9 penginapan daripada 10 yang dianggap 'Sederhana' untuk penginapan di seluruh New Zealand. Daripada jumlah hotel 276 dalam Auckland, hotel ini kini menduduki tempat 138th berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 40 dengan penempahan pada harga yang murah dari NZD 140.42 untuk NZD 317.42.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Quest on Cintra Lane terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Freemans Bay dan Saint Marys Bay. Judges Bay dan Stanley Bay juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 138th dalam Auckland.

Apabila Auckland, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Newmarket dan Grafton, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Eden Terrace, Newton dan Arch Hill juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Auckland.

Bandingkan laman hotel 5 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Quest on Cintra Lane. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Auckland ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Empire Accommodation Auckland bintang 3 adalah berhampiran untuk Quest on Cintra Lane. Juga dalam kawasan adalah Empire Apartments dan Columbia Apartments Auckland itu. Untuk pilihan lain cuba Columbia Apartments yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Quest Serviced Apartments on Cintra Lane Auckland. Quest Serviced Apartments on Cintra Lane Auckland

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2500s