Hotel > United Kingdom > BirminghamBelbroughton > Queens Lodge Birmingham

 


  

Queens Lodge Birmingham

1 star hotel    4 Church Hill, Belbroughton  3/5 "Sederhana"  (3 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Queens Lodge Birmingham

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


68th Kedudukan daripada 121 Birmingham hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 

Cari Mampu Penginapan
The Queens Lodge mudah tetapi berfungsi adalah penginapan1 bintang berhampiran Belbroughton dalam Birmingham, United Kingdom. Pernilaian 1 bintang dan dengan 'Sederhana' Kedudukan tetamu 6, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik bajet. Ia juga kini menduduki tempat 68th daripada hotel 121 dalam Birmingham berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 5 dengan penempahan pada harga yang murah dari GBP 71.5 untuk GBP 80.

Lokasi
Sebagai 68th yang paling popular dalam hotel Birmingham terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Droitwich Longwave Transmitter, Mast North dan Droitwich Longwave Transmitter, Mast South. Aggborough dan The Commandery juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

Apabila Birmingham, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Belbroughton dan Clent, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Broom, Hagley Great Dodford dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com and Laterooms. Mencari kadar The Queens Lodge dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Birmingham ke kiri.

Hotel berhampiran Belbroughton
3 bintang Premier Inn Hagley dan Brockencote Hall yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Holiday Inn Birmingham Bromsgrove dan Manor Hill House adalah alternatif yang hebat berhampiran The Queens Lodge.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Queens Lodge Birmingham. Queens Lodge Birmingham

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2656s