Hotel > Australia > WarrnamboolMailors Flat > Quamby Homestead Bed & Breakfast Warrnambool

 


  

Quamby Homestead Bed & Breakfast Warrnambool

4 star hotel    Quamby Homestead, 3223 Caramut Road,   2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Quamby Homestead Bed & Breakfast Warrnambool

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


19th Kedudukan daripada 34 Warrnambool hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Meriah Penginapan di Warrnambool
Quamby Homestead Hotel Bed & Breakfast adalah harta bermutu tinggi dalam Warrnambool, Australia berhampiran kawasan Mailors Flat itu. Dengan penginapan terang dan bintang Kedudukan 4, pastikan untuk membuat Quamby Homestead Hotel Bed & Breakfast pilihan pertama anda. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Sederhana' dengan skor pengguna 5 - menjadikannya pilihan penarikan. Ia juga kini menduduki tempat 19th daripada hotel 34 dalam Warrnambool berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
Quamby Homestead Hotel Bed & Breakfast mempunyai 7 mulia bilik dan kadar dari AUD 165 kepada AUD 290.

Lokasi
Sebagai 19th yang paling popular dalam hotel Warrnambool terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Quamby Bridge dan Woolaston Bridge. Armstrongs Bay dan Warrnambool Bay juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

Apabila Warrnambool, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Mailors Flat dan Southern Cross, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Woodford, Koroit Crossley dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Agoda and Otels.com. Mencari kadar Quamby Homestead Hotel Bed & Breakfast dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Warrnambool ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Cairns Gateway Resort bintang 3 adalah berhampiran untuk Quamby Homestead Hotel Bed & Breakfast. Juga dalam kawasan adalah Manor Gums dan Saint Patricks Luxury Boutique Hotel itu. Untuk pilihan lain cuba Port Fairy Getaway yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Quamby Homestead Bed & Breakfast Warrnambool.

Quamby Homestead Bed & Breakfast Warrnambool

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2649s