Hotel > China > DongguanHekou > Q Hotel Dongguan

 


  

Q Hotel Dongguan

0 star hotel    No.1 Fukang Road Houjie County  4.2/5 "Cemerlang"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Q Hotel Dongguan

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


15th Kedudukan daripada 135 Dongguan hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Mampu Penginapan berdekatan Hekou
Panduan Terletak di kawasan yang Hekou daripada Dongguan, China, The Q Hotel adalah 1fungsi0 bintang penginapan. Pernilaian 0 bintang dan dengan 'Cemerlang' Kedudukan tetamu 8.4, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik fungsi. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 15th daripada sejumlah hotel 135 di kawasan itu.

Bilik
The Q Hotel mempunyai 88 4fungsi bilik dan kadar dari CNY 378 kepada CNY .

Lokasi
Dengan hotel 135 dalam Dongguan dan The Q Hotel bertaraf 15th, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Qian Hai dan Window of the World Eiffel Tower . Shun Hing Square Hou Hai dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

kawasan tempatan perbandingan seperti Hekou dan Liaoxiacun yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Dongguan. Houjie, Qiaotou dan Xindi juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Dongguan.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Agoda. Mencari kadar The Q Hotel dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Dongguan ke kiri.

Hotel berhampiran Hekou
5 bintang Sheraton Dongguan Hotel dan Jiang Long Hotel yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk WENYI INTERNATIONAL HOTEL dan HJ International Hotel adalah alternatif yang hebat berhampiran The Q Hotel.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Q Hotel Dongguan. Q Hotel Dongguan

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2500s