Hotel > Itali > ValtournencheValtournanche > Punta Margherita Valtournenche

 


  

Punta Margherita Valtournenche

3 star hotel    Via Roma 8  5/5 "Pinggiran Bandar"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Punta Margherita Valtournenche

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 17 Valtournenche hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Pemilihan Penginapan berdekatan Valtournanche
Punta Margherita adalah harta baik dalam Valtournenche, Itali berhampiran kawasan Valtournanche itu. Dengan penginapan menarik dan bintang Kedudukan 3, pastikan untuk membuat Punta Margherita pilihan pertama anda. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Ulasan tetamu purata 'Pinggiran Bandar' dengan skor pengguna 10. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 1st daripada sejumlah hotel 17 di kawasan itu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 18 dengan penempahan pada harga yang murah dari EUR 73.8 untuk EUR 128.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Punta Margherita terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Stuetze der Seilbahn Gant-Hohtaelli dan Betempshutte. Stuetze 5 der Felskinnbahn dan San Paolo Mediumwave Transmitter juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 1st dalam Valtournenche.

Apabila Valtournenche, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Valtournanche dan Crepin, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Cortina, Les Pereres dan Singlin juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Valtournenche.

Bandingkan laman hotel 2 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Punta Margherita. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com and Hotels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Valtournenche ada ke kiri.

Hotel berhampiran Valtournanche
2 bintang Hotel Al Caminetto dan Hotel Bijou yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Hotel Tourist dan L' Ancien Paquier Guest House adalah alternatif yang hebat berhampiran Punta Margherita.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Punta Margherita Valtournenche.

Punta Margherita Valtournenche

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2656s