Hotel > Indonesia > LegianPengabetan > Pullman Bali Legian Nirwana

 


  

Pullman Bali Legian Nirwana

5 star hotel    1 Jalan Melasti, Bali  4/5 "Cemerlang"  (693 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Pullman Bali Legian Nirwana

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


18th Kedudukan daripada 112 Legian hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Pullman Bali Legian Nirwana dalam Pengabetan
Pullman Bali Legian Nirwana adalah penginapan indah dengan bintang Kedudukan 5, yang terletak di kawasan Pengabetan daripada Legian, Indonesia. Pernilaian 5 bintang dan dengan 'Cemerlang' Kedudukan tetamu 8.1, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik cantik. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 18th daripada sejumlah hotel 112 di kawasan itu.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah IDR 147.47 untuk IDR 2274.25. Terdapat 353 luarbiasa bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Pantai Barat dan Pantai Timur. Dengan Labuhan Sait dan dalam jarak yang singkat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Pengabetan dan Pandemas yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Pelasa, Pering dan Pemamoran juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Legian.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 7 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com, Otels.com, Getaroom and Laterooms. Mencari kadar Pullman Bali Legian Nirwana dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Legian ke kiri.

Hotel berhampiran Pengabetan
4 bintang Legian Beach Hotel dan Fourteen Roses Beach Hotel yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Alam Kulkul Boutique Resort dan Rivavi Fashion Hotel adalah alternatif yang hebat berhampiran Pullman Bali Legian Nirwana.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Pullman Bali Legian Nirwana. Pullman Bali Legian Nirwana

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.5000s