Hotel > Denmark > RoskildeSankt Jorgensbjerg > Hotel Prindsen i Roskilde

 


  

Hotel Prindsen i Roskilde

4 star hotel    Algade 13  3.8/5 "Baik"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel Prindsen i Roskilde

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 5 Roskilde hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Selesa Hotel Prindsen i Roskilde
Hotel Prindsen i Roskilde adalah harta cemerlang dalam Roskilde, Denmark berhampiran kawasan Sankt Jorgensbjerg itu. Dengan penginapan sesuai dan bintang Kedudukan 4, pastikan untuk membuat Hotel Prindsen i Roskilde pilihan pertama anda. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Baik' dengan skor pengguna 7.6 - menjadikannya pilihan baik. Daripada jumlah hotel 5 dalam Roskilde, hotel ini kini menduduki tempat 2nd berdasarkan purata ulasan dan harga. Ciri-ciri penginapan Perkhidmatan Bilik, Tempat Letak Kereta Internet kelajuan tinggi dan kemudahan-kemudahan. Terdapat juga Restoran. Terdapat juga Lif , Haiwan Bela Mesra dan Cucian Kering disediakan semasa masa anda di Hotel Prindsen i Roskilde.

Bilik
Hotel Prindsen i Roskilde mempunyai 73 penapisan dan bersantai bilik dan kadar dari DKK 695 kepada DKK 1495.

Lokasi
Dengan hotel 5 dalam Roskilde dan Hotel Prindsen i Roskilde bertaraf 2nd, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Riso Radio Mast dan Herstedvester Radio Mast . Holbaek Radio Mast Arken dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

Apabila Roskilde, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Sankt Jorgensbjerg dan Haraldsborg, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Himmelev, Vor Frue dan Kamstrup juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Roskilde.

Bandingkan laman hotel 3 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Hotel Prindsen i Roskilde. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Roskilde ada ke kiri.

Hotel berhampiran Sankt Jorgensbjerg
3 bintang Scandic Roskilde dan Danhostel Roskilde yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Comwell Hotel Roskilde dan Roskilde Camping & Cottages adalah alternatif yang hebat berhampiran Hotel Prindsen i Roskilde.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel Prindsen i Roskilde.

Hotel Prindsen i Roskilde

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2500s