Hotel > Lubnan > JouniehEd Dkarine > Princessa Hotel Jounieh

 


  

Princessa Hotel Jounieh

4 star hotel    Maameltein Main Road, after Teleferique  3.7/5 "Baik"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Princessa Hotel Jounieh

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


3rd Kedudukan daripada 29 Jounieh hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Bergaya Princessa Hotel
Ed Dkarine adalah penginapan kepada Princessa Hotel diberi bintang nilai 4. Ia adalah cara yang cantik untuk bermalam di Jounieh, Lubnan. Tetamu memanggil 'Baik' penginapan dan memberi penarafan pengguna 7.4. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Daripada jumlah hotel 29 dalam Jounieh, hotel ini kini menduduki tempat 3rd berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 66 dengan penempahan pada harga yang murah dari LBP 100 untuk LBP 600.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Princessa Hotel terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Baie de Jounie dan Jisr el Ochaq. En Naqsa dan Jisr el Kbir juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 3rd dalam Jounieh.

Apabila Jounieh, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Ed Dkarine dan Haret Sakhr, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Mina ej Jdide, Hai ech Chaouaya El Mahatta dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Hotels.com and Laterooms. Mencari kadar Princessa Hotel dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Jounieh ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk La Medina Hotel bintang 3 adalah berhampiran untuk Princessa Hotel. Juga dalam kawasan adalah Aquarium Hotel dan Queens Land Hotel itu. Untuk pilihan lain cuba Portaluna Hotel & Resort yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Princessa Hotel Jounieh.

Princessa Hotel Jounieh

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.4219s