Hotel > United Kingdom > ChelseaSouth Kensington > Princes Gardens Chelsea

 


  

Princes Gardens Chelsea

3 star hotel    Imperial College London,Prince's Garden, Watts Way  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Princes Gardens Chelsea

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


140th Kedudukan daripada 143 Chelsea hotel Booking.com
Semak Harga

 


Penapisan dan bersantai Princes Gardens
Princes Gardens 3 bintang adalah penginapan cantik dalam South Kensington, dalam Chelsea, United Kingdom. Ia juga kini menduduki tempat 140th daripada hotel 143 dalam Chelsea berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah GBP untuk GBP . Terdapat 72 bagus bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Princes Gardens terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Victoria & Albert Museum dan Natural History Museum. Albert Bridge dan Battersea Bridge juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 140th dalam Chelsea.

kawasan tempatan perbandingan seperti South Kensington dan North Kensington yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Chelsea. West Brompton, Belgravia dan Earls Court juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Chelsea.

Bandingkan laman hotel 2 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Princes Gardens. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Chelsea ada ke kiri.

Hotel berhampiran South Kensington
3 bintang Beit Hall dan Pelham yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk The Ampersand Hotel dan Grosvenor Kensington Hotel adalah alternatif yang hebat berhampiran Princes Gardens.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Princes Gardens Chelsea. Princes Gardens Chelsea

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 1.2813s