Hotel > India > BangaloreRichmond Rd > Pride Hotel, Bangalore

 


  

Pride Hotel, Bangalore

5 star hotel    93, Richmond Road  3.7/5 "Baik"  (147 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Pride Hotel, Bangalore

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


109th Kedudukan daripada 242 Bangalore hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


The Pride Hotel, Bangalore Gambaran Umum
Richmond Rd adalah penginapan kepada The Pride Hotel, Bangalore diberi bintang nilai 5. Ia adalah cara yang tandingan untuk bermalam di Bangalore, India. Pernilaian 5 bintang dan dengan 'Baik' Kedudukan tetamu 7.4, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik menarik. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 242 Bangalore dan berada di kedudukan nombor 109th keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 100 dengan penempahan pada harga yang murah dari INR 4050 untuk INR 15000.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, The Pride Hotel, Bangalore terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Mittal Tower dan BBMP. Mysore Bank dan Sri Veerashaiva Tatwa Prachara Sangha juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 109th dalam Bangalore.

kawasan tempatan perbandingan seperti Richmond Rd dan Campbell Rd yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Bangalore. Richmond Town, Mother Teressa Rd dan Ashoknagar juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Bangalore.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 5 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar The Pride Hotel, Bangalore dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Bangalore ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Empire Suites bintang 0 adalah berhampiran untuk The Pride Hotel, Bangalore. Juga dalam kawasan adalah Casa Guest House Bengaluru dan Casa Cottage itu. Untuk pilihan lain cuba Museum Inn yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Pride Hotel, Bangalore. Pride Hotel, Bangalore

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3438s