Hotel > Perancis > Épinay-sur-OrgeVillemoisson-sur-Orge > Premiere Classe Epinay Sur Orge Savigny Sur Orge Épinay-sur-Orge

 


  

Premiere Classe Epinay Sur Orge Savigny Sur Orge Épinay-sur-Orge

1 star hotel    1B Rue de Charaintru  3.4/5 "Sederhana"  (9 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Premiere Classe Epinay Sur Orge Savigny Sur Orge Épinay-sur-Orge

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 2 Épinay-sur-Orge hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Mampu tetapi selesa Premiere Classe Epinay Sur Orge Savigny Sur Orge
Premiere Classe Epinay Sur Orge Savigny Sur Orge 1 bintang adalah penginapan selesa dalam Villemoisson-sur-Orge, dalam Épinay-sur-Orge, Perancis. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Sederhana' dengan skor pengguna 6.8 - menjadikannya pilihan bajet. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 2nd daripada sejumlah hotel 2 di kawasan itu.

Bilik
Premiere Classe Epinay Sur Orge Savigny Sur Orge mempunyai 72 pemotongan bilik dan kadar dari EUR 35.7 kepada EUR 48.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Premiere Classe Epinay Sur Orge Savigny Sur Orge terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Villebon-de-Yvette transmitter, mast north dan Villebon-de-Yvette transmitter, mast south. Rue Courtois dan Rue Pierre Semard juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 2nd dalam Épinay-sur-Orge.

Apabila Épinay-sur-Orge, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Villemoisson-sur-Orge dan Grand Vaux, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Savigny-sur-Orge, Cherchefeuilles dan Morangis juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Épinay-sur-Orge.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Premiere Classe Epinay Sur Orge Savigny Sur Orge dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Épinay-sur-Orge ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Campanile Epinay/Orge bintang 3 adalah berhampiran untuk Premiere Classe Epinay Sur Orge Savigny Sur Orge. Juga dalam kawasan adalah Ibis Savigny sur Orge dan Comfort Hôtel Morangis itu. Untuk pilihan lain cuba Campanile Morangis Orly yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Premiere Classe Epinay Sur Orge Savigny Sur Orge Épinay-sur-Orge.

Premiere Classe Epinay Sur Orge Savigny Sur Orge Épinay-sur-Orge

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.5313s