Hotel > Malaysia > Kuala LumpurChinatown > Premiera Kuala Lumpur

 


  

Premiera Kuala Lumpur

4 star hotel    Menara Mara, 232 Jalan Tuanku Abdul Rahman  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Premiera Kuala Lumpur

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


487th Kedudukan daripada 604 Kuala Lumpur hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Menarik Penginapan berdekatan Chinatown
Premiera Hotel Kuala Lumpur menyeronokan adalah penginapan4 bintang berhampiran Chinatown dalam Kuala Lumpur, Malaysia. Ulasan tetamu menjaringkan 5 harta daripada 10 atau 'Sederhana. Daripada jumlah hotel 604 dalam Kuala Lumpur, hotel ini kini menduduki tempat 487th berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 90 dengan penempahan pada harga yang murah dari MYR 143.65 untuk MYR .

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Premiera Hotel Kuala Lumpur terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Petronas Twin Towers dan Kuala Lumpur City Centre (KLCC). Petaling Street dan Jalan Bukit Bintang juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 487th dalam Kuala Lumpur.

kawasan tempatan perbandingan seperti Chinatown dan Kampong Baharu yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Kuala Lumpur. Kampong Dollah, Setapak dan Sentul juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Kuala Lumpur.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Agoda. Mencari kadar Premiera Hotel Kuala Lumpur dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Kuala Lumpur ke kiri.

Hotel berhampiran Chinatown
3 bintang Tune Hotel – Downtown Kuala Lumpur dan Tune Hotel - Downtown Kuala Lumpur yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Cititel Express Kuala Lumpur dan Grand Centrepoint adalah alternatif yang hebat berhampiran Premiera Hotel Kuala Lumpur.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Premiera Kuala Lumpur. Premiera Kuala Lumpur

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.9219s