Hotel > Itali > PeccioliLegoli > Pratello Country Resort Peccioli

 


  

Pratello Country Resort Peccioli

0 star hotel    Via di Libbiano 70  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Pratello Country Resort Peccioli

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 2 Peccioli hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


0 Bintang di Peccioli
Pratello Country Resort adalah hotel fungsi terletak di Peccioli Itali dengan bintang Kedudukan 0. Ulasan tetamu purata 'Sederhana' dengan skor pengguna 5. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 1st daripada sejumlah hotel 2 di kawasan itu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 15 dengan penempahan pada harga yang murah dari EUR 136.4 untuk EUR 290.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Ponte Vecchio dan Galleria degli Uffizi. Dengan National Archaeological Museum Artemio Franchi Fiorentina stadium dan dalam jarak yang singkat.

Apabila Peccioli, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Legoli dan Ghizzano, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Montefoscoli, Palaia dan Collelungo juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Peccioli.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Booking.com, Agoda, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Pratello Country Resort dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Peccioli ke kiri.

Hotel berhampiran Legoli
3 bintang Tenuta di Pratello Farmhouse Legoli Libbiano Hotel Pisa dan Agriturismo La Palazzina yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk La Palazzina Farmhouse Palaia Pisa dan Orchidea adalah alternatif yang hebat berhampiran Pratello Country Resort.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Pratello Country Resort Peccioli.

Pratello Country Resort Peccioli

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.6719s