Hotel > Korea Selatan > GwangjuPaegun-dong > Gwangju Prado Hotel

 


  

Gwangju Prado Hotel

4 star hotel    638-1 Baegun-Dong, Nam-Gu  2.4/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Gwangju Prado Hotel

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


6th Kedudukan daripada 10 Gwangju hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Sesuai Penginapan di Gwangju
Gwangju Prado Hotel adalah penginapan penarikan dengan bintang Kedudukan 4, yang terletak di kawasan Paegun-dong daripada Gwangju, Korea Selatan. Tetamu memanggil 'Sederhana' penginapan dan memberi penarafan pengguna 4.9. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 10 Gwangju dan berada di kedudukan nombor 6th keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik
Gwangju Prado Hotel mempunyai 111 1sesuai bilik dan kadar dari KRW 191000 kepada KRW 337500.

Lokasi
Sebagai 6th yang paling popular dalam hotel Gwangju terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Chungang-daegyo dan Kwangju-daegyo. Hwagang-gyo dan Amyu-gyo juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Paegun-dong dan Paegun-dong yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Chuwol-tong, Wolsan dan Ison juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Gwangju.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Agoda and Laterooms. Mencari kadar Gwangju Prado Hotel dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Gwangju ke kiri.

Hotel berhampiran Paegun-dong
3 bintang Kukje Tourist dan Kwangju Prado Hotel yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Hiddink Continental Tourist Hotel dan Hiddink Tourist Hotel adalah alternatif yang hebat berhampiran Gwangju Prado Hotel.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Gwangju Prado Hotel.

Gwangju Prado Hotel

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.4385s