Hotel > Portugal > ManteigasSao Gabriel > Pousada de Manteigas - Sao Lourenco, Serra da Estrela

 


  

Pousada de Manteigas - Sao Lourenco, Serra da Estrela

0 star hotel    Penhas Douradas  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Pousada de Manteigas - Sao Lourenco, Serra da Estrela

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


3rd Kedudukan daripada 13 Manteigas hotel Booking.com
Semak Harga

 


Pousada de Manteigas Sao Lourenco, Serra da Estrela Gambaran Umum
Pousada de Manteigas Sao Lourenco, Serra da Estrela adalah hotel fungsi yang mempunyai star rating 0. Hotel ini terletak di dalam kawasan Sao Gabriel daripada Manteigas, Portugal. Daripada jumlah hotel 13 dalam Manteigas, hotel ini kini menduduki tempat 3rd berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Pousada de Manteigas Sao Lourenco, Serra da Estrela mempunyai 21 mudah tetapi berfungsi bilik dan kadar dari EUR 93.15 kepada EUR 167.4.

Apabila Manteigas, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Sao Gabriel dan Cova, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Aldeias, Alrote dan Gouveia juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Manteigas.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Otels.com and Getaroom. Mencari kadar Pousada de Manteigas Sao Lourenco, Serra da Estrela dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Manteigas ke kiri.

Hotel berhampiran Sao Gabriel
4 bintang Hotel Charme Quinta do Pinheiro dan Pousada Manteigas S. Lourenco Hotel yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Pousada de Manteigas / Serra da Estrela - Sao Lourenco dan Pousada Sao Lonrenco adalah alternatif yang hebat berhampiran Pousada de Manteigas Sao Lourenco, Serra da Estrela.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Pousada de Manteigas - Sao Lourenco, Serra da Estrela.

Pousada de Manteigas - Sao Lourenco, Serra da Estrela

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2500s